Galuste cu visine

Postat de AnyCostescu in Dulciuri
19 Feb 2013 | 5662 vizualizari
Galuste cu visine

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde
  • visine
  • 100 g biscuiti cu unt
  • 100 g zahar

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert cu tot cu coaja....

Dupa ce au fiert se lasa la racit, apoi se curata si se rad pe razatoarea cu ochiuri mici..

Se amesteca cu oul, cele 3 linguri cu zahar si faina cat cuprinde. Trebuie sa obtinem un aluat nelipicios dar usor de modelat..

Din aceste aluat am facut bile ,pe care le-am intins putin cu degetele si am pus o visina in mijloc.

Am format bile , pe care le-am pus la fiert in apa clocotita..

Galustele sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata...

Le stoarcem de apa si le lasam deoparte..

Biscuitii iam maciat si iam calit intr-o lingura de ulei..Am dat tigaia deoparte sa se raceasca putin apoi am pus zaharul...

Am tavalit galustele prin acest amestec si le-am servit rapid :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Biscuiţi cu nucă şi ciocolată

Postat de diaconta

Biscuiţi cu nucă şi ciocolată

Pentru biscuiti am amestecat crema mascarpone cu untura si zaharul si am mixat pâna s-a topit zaharul. Am adaugat ouale,smântâna,faina,sarea,bicarbonatul si nuca macinata....

Citeste continuarea

Pariziene cu mar

Postat de caroline

Pariziene cu mar

Mai intai incepem cu aluatul deoarece trebuie lasat la dospit. Incalzim apa si adaugam zaharul si varful de sare.Amestecam pana ce zaharul se va topi.Punem uleiul ,drojdia si cateva linguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2013, 10:44
pap si eu
la 19.02.2013, 10:46
ce bune sunt
la 19.02.2013, 10:48
la 19.02.2013, 10:49
Am facut o singura data cu preune si mi-a ajunsCu visine n-am incercat.Cred ca sunt foarte bune!
la 19.02.2013, 10:53
bune bune

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking