Ghiveci cu miros de toamna :)

Postat de Dya in Porc
7 Noi 2011 | 5762 vizualizari
Ghiveci cu miros de toamna :)

Cum toamna, mi se pare mie!, s-a cam grabit anul acesta sa ne imbrace in culoare si in miros de frunze uscate,,, m- am bucurat de savoarea, aroma si coloritul pe care ni-l ofera prin darurile sale!

Ingrediente

  • rosii
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • o vanata
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • o cana de fasole
  • patrunjel verde
  • radacina de telina
  • radacina de pastarnac
  • ardei gras rosu/verde/galben
  • condimente: sare, piper, tarhon
  • 200-300 gr carne de porc

Mod de preparare

Fierbem fasolea, timp in care spalam legumele,  le curatam  si le taiem cuburi. Carnea o calim impreuna cu ceapa tocata marunt si cu fasolea pentru aproximativ 20 de minute, adaugam legumele si condimentele, lasandu-le sa fiarba pana sunt bine patrunse. Se servesc cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu miros de toamna :)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale in foi de varza acra si afumatura

Postat de gicuta69

Sarmale in foi de varza acra si afumatura

Am spalat varza si am lasat-o in apa rece vreo 4 ore. Am curatat ceapa, am spalat-o si am tocat-o marunt . Am incins uleiul intr-o tigaie si am calit ceapa impreuna cu orezul spalat. Cand s-au...

Citeste continuarea

Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

Coastele se spala si se portioneaza. Sunca afumata se spala si se taie cubulete. Atat coastele cat si sunca afumata se calesc in circa 100 ml ulei. Ceapa se curata de foi, se spala si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2011, 01:42
Foarte bun
la 08.11.2011, 04:31
arata suuper bun, ce culori !!
la 08.11.2011, 07:27
Delicios si ce culori minunate!
la 08.11.2011, 07:42
va multumesc fete dragi!
la 08.11.2011, 07:56
delicios

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking