Ghiveci de legume

Postat de diaconta in Mancaruri de legume
17 Sep 2011 | 4209 vizualizari
Ghiveci de legume

Ca să vedeţi ce bun si sănătos am mâncat eu azi.Este că sunt cuminte?Si am mâncat….. culori,cum zicea Ana Maria.

Ingrediente

  • Ardei roşu
  • Ardei verde
  • Ceapa uscată
  • Ceapa verde
  • Zuchini (dovlecel verde)
  • Gogoşar
  • Morcov
  • Roşii
  • Orez prefiert
  • Ulei
  • Leuştean,frunza de ţelina
  • Sare,piper

Mod de preparare

Rosiile se oparesc si se decojesc,apoi se taie bucati.Legumele se spala,apoi se taie,dupa preferinta,bucati mai mici sau mai mari.
Orezul se pune la fiert.Eu am folosit orez prefiert,se fierbe cu punguta dupa indicatiile de pe ambalaj.

Intr-o cratita se pune ulei si se pune la prajit ceapa,apoi adaugam pe rând morcovii,ardeii,dovlecelul.Se pune putina sare si putina apa si se lasa sa fiarba.Apoi adaugam rosiile, leusteanul si frunza de telina.
Nu trebuie sa le fierbem prea mult.Adaugam si orezul si lasam vasul acoperit sa se îmbine toate aromele.

O mâncare delicioasa fără prea mult efort.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ghiveci de legume cu orez brun la cuptor

Postat de katty

Ghiveci de legume cu orez brun la cuptor

Curatam legumele si le spalam. Taiem ceapa fin, morcovul semirondele, ardeiii grasi cubulete mai mari. Punem mai intai ceapa si morcovul la calit in uleiul incins, apoi ardeiul gras. Cand acestea...

Citeste continuarea

Ghiveci de legume, de toamna

Postat de vasimur

Ghiveci de legume, de toamna

Curățăm și spălăm bine legumele. Ceapa o tocăm ceva mai mare, morcovii îi tăiem rondele (sau îi dăm prin răzătoarea mare) iar ardeii, vinetele și roșiile le tăiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2011, 22:06
un curcubeu in farfurie! Super
la 17.09.2011, 22:38
Alinutzika,o mancare foarte usoara si buna
la 17.09.2011, 23:21
ce bine arata portia din farfurie
la 18.09.2011, 08:14
Mirela,foarte bun
la 18.09.2011, 13:36
mai da arata asa de bine ca imi vine sa papa poza

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking