Ghiveci de legume

Postat de gurita_ta2005 in Mancaruri de legume
23 Dec 2013 | 5879 vizualizari
Ghiveci de legume

M-am inspirit de la reteta gabrielei cuisine ,foarte buna mancarica

Ingrediente

  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 dovlecel italienesc
  • 2 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • marar
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa o tocam marunt si o punem intr-un ceaun cu ulei la calit.

Adaugam si ardeiul rosu taiat cuburi si lasam la foc mic cateva minute.

Punem si morcovul taiat rondele.

Dovlecelul se spala bine si se taie feliute sau cuburi cum doreste fiecare,cartofii ii taiem cuburi,iar ciuperciile le curatam de coaja ,le clatim bine si le taiem in patru.

Adaugam toatel legumele,impreuna cu mazarea scursa de zeama,acoperim cu 2 pahare de apa,condimentam si lasam la foc mic sa scada zeama.

Cand e aproape gata se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul taiat feliute.

Se presara marar proaspat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ghiveci de legume cu orez brun la cuptor

Postat de katty

Ghiveci de legume cu orez brun la cuptor

Curatam legumele si le spalam. Taiem ceapa fin, morcovul semirondele, ardeiii grasi cubulete mai mari. Punem mai intai ceapa si morcovul la calit in uleiul incins, apoi ardeiul gras. Cand acestea...

Citeste continuarea

Ghiveci de legume, de toamna

Postat de vasimur

Ghiveci de legume, de toamna

Curățăm și spălăm bine legumele. Ceapa o tocăm ceva mai mare, morcovii îi tăiem rondele (sau îi dăm prin răzătoarea mare) iar ardeii, vinetele și roșiile le tăiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2013, 18:32
la 23.12.2013, 18:35
Des gatesc si eu,ne place mult
la 23.12.2013, 18:35
Bun, buuun!!
la 23.12.2013, 18:41
buuun..
la 23.12.2013, 19:11
babi

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking