Ingrediente
- 1 ceapa alba
- 1 morcov
- 250 g ciuperci
- 1/2 dovlecel italienesc
- 2 cartofi
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei rosu
- 1 ceasca de mazare
- 1 conserva de rosii cuburi
- marar
- sare/piper/ghimbir
- ulei
Mod de preparare
Ceapa o tocam marunt si o punem intr-un ceaun cu ulei la calit.
Adaugam si ardeiul rosu taiat cuburi si lasam la foc mic cateva minute.
Punem si morcovul taiat rondele.
Dovlecelul se spala bine si se taie feliute sau cuburi cum doreste fiecare,cartofii ii taiem cuburi,iar ciuperciile le curatam de coaja ,le clatim bine si le taiem in patru.
Adaugam toatel legumele,impreuna cu mazarea scursa de zeama,acoperim cu 2 pahare de apa,condimentam si lasam la foc mic sa scada zeama.
Cand e aproape gata se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul taiat feliute.
Se presara marar proaspat
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|