Ghiveci de legume cu carne si cus-cus

Postat de oana1993 in Mancaruri cu carne
9 Sep 2013 | 4926 vizualizari
Ghiveci de legume cu carne si cus-cus

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 gogosari
  • 3 vinete mici
  • 1 kg rosii cherry
  • 500 g piept de pui
  • 250 g cus-cus
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • maggi secretul gustului

Mod de preparare

Ceapa,ardeii grasi,gogosarii,se taie solzi,vinetele se taie cubulete,rosiile in jumatate.Intr-un ceaun de adauga putin ulei,si se pune ceapa,se lasa un minut la calit,dupa care se adauga restul de legume.

Intr-o alta tigaie se adauga pieptul de pui cu putin ulei de masline,se lasa pe foc 10 minute dupa care se adauga peste legume in ceaun,si se lasa la foc mediu 20 de minute.intr-o alta tigaie se adauga putin ulei si putina ceapa taiata cubulete,se lasa ceapa la calit cateva secunde,dupa care se adauga cus-cus-ul,dupa un minut se adauga doua cani de apa si se lasa la fiert la foc mediu,cu un capac deasupra,timp de 10 minute.

la sfarsit se adauga sarea,piperul si maggi secretul gustului,dupa preferinte.Se aseaza frumos intr-o farfurie si POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Frigarui asortate la gratar

Postat de gicuta69

Frigarui asortate la gratar

Pieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il uscam cu șervețele, il taiem cuburi de cca 2 cm  si il punem intr-un castron. Adaugam condimente de friptura,sare si piper. Acoperim si...

Citeste continuarea

Friptura din carne de strut

Postat de panacris

Friptura din carne de strut

Sosul de soia, muștarul și uleiul de măsline se amestecă până se omogenizează. Se unge carnea de struț decongelată, ce se pune într-un vas de sticlă, de preferat, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2013, 17:54
foarte buna mancarica
la 09.09.2013, 17:56
multumesc
la 09.09.2013, 18:15
la 09.09.2013, 18:18
la 09.09.2013, 18:50
:

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking