Ghiveci de legume cu masline si branza topita

Postat de pusikmea in Mancaruri de legume
28 Mar 2011 | 5577 vizualizari
Ghiveci de legume cu masline si branza topita

o bunatate, te lingi pe degete, aceasta tocanita am facut-o cu ce am avut prin frigider

Ingrediente

  • o punga amestec mexican
  • o ceapa verde
  • 2-3 cartofi
  • masline rondele
  • 3 cuburi de branza topita
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam cartofii si ceapa, pe care ii taiem cubulele, iar ceapa marunt si ii punem intr-o oala cu 2 linguri de ulei si un pahar de apa sa se inabuseasca bine, dupa care punem si amestecul mexican peste si inca un pahar de apa si lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat bine, punem si maslinele si branza topita (puteti pune si branza topita la sul ) si mai lasam sa dea cateva clocote.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu masline si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Postat de RODIMUR

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Carnea se spală, se alege de grăsime și de pielițe, se feliază și se pune în cratiță, cu 3-4 linguri de ulei la foc domol, până se albește pe toate fețele, după care se...

Citeste continuarea

Mancarica de fasole verde cu sos de rosii

Postat de ctlina

Mancarica de fasole verde cu sos de rosii

Într-o cratiță adinca, se aduce la fierbere un litru de apa . Adaugăm o linguriță de sare grunjoasă și fasolea verde . Lasam să fiarba 15 minute. Treceți apoi fasolea verde in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2011, 16:19
Merge zicala "primul venit primul servit" !? Arata bine si trebuie sa fie delicios.
la 28.03.2011, 16:20
merge merge zicala multumesc pentru aprecieri
la 28.03.2011, 16:23
ce de culori si ce bun
la 28.03.2011, 16:25
anca multumesc
la 28.03.2011, 16:26
ce frumos arata

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking