Ghiveci de vara la Multicooker

Postat de aliliana in Mancaruri de post
2 Aug 2014 | 3816 vizualizari
Ghiveci de vara la Multicooker

Emotii pentru inceput... m-am uitat, am citit...dar e atat de simplu. Am avut ceva probleme pana mi-am dat seama cu selectarea timpului. Evident nu este explorat suficient, dar e vreme.

Ingrediente

  • o vanata
  • un ardei capia rosu
  • o jumatate de ardei verde
  • 2 cepe
  • o mana de pastei de fasole fideluta
  • 5 rosii
  • 2 morcovi potriviti
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde, o legatura potrivita

Mod de preparare

Legumele se spala si se toaca dupa  cum credem ca se potrivesc preparatului respectiv.  Ceapa marunt, ardeiul verde, rosia, vanata si morcovul cubulete, ardeiul capia rosu fasii mai lungi. Fasolea a fost taiata la capete si rupta pe jumatate. 

In aparatul multicooker punem  ulei, din butonul  menu selectam programul Fry. Lasam la incins uleiul si punem morcovul, ceapa, ardeiul verde si rosu. Amestecam. Sotam  legumele pret de 10 minute cu capacul ridicat. Cand legumele s-au inmuiat adaugam vinata si pastaile de fasole si amestecam . Am pus apa cat sa le acopere, sare, lasam capacul si selectam programul stew pentru cca 45 minute. Adaugam rosiile, lasam preparatul pe acelasi program inca 10 minute. La final potrivim de piper si adaugam patrunjel.

Oprim aparatul si lasam preparatul la racit.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vara la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Postat de Bucataras

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de vinete pane cu sos de rosii:  Rumeniți ușor mugurii de pin într-o tigaie. Curățați de coajă si tăiați vinetele în fâșii...

Citeste continuarea

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Postat de panacris

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Dovleceii rotunzi se spală, se șterg de apă, apoi se taie un căpăcel și se scoate miezul cu ajutorul lingurei, astfel încăt să rămână un strat de cca. 2 cm. Apoi se pun la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2014, 13:18
L-ai la treaba!El ca el,dar tu ai facut ceva bun de tot!
la 02.08.2014, 13:21
Buni, e atat de bun...trebuia incercat aparatul... iar ghiveciul e mancare favorita pe timp de vara.
la 02.08.2014, 13:25
Cu cit mai multa practica cu atit mai multa experienta bun tare
la 02.08.2014, 13:33
bun bun
la 02.08.2014, 13:37
Exat Babi, multumesc

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking