Ghocchi cu vinete

Postat de MotanLaOale in Paste
25 Apr 2012 | 4457 vizualizari
Ghocchi cu vinete

Mi-a facut pofta Cristi cu postarea lui si am facut si eu ca pofteam de mult. Au iesit foarte bune.

Ingrediente

  • 200 g paste
  • 1 vanata mica
  • 400 g rosii in bulion
  • 30 ml ulei de masline
  • busuioc
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cascaval

Mod de preparare

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet si se scurg.

Intre timp se taie vanata cuburi si se toaca usturoiul marunt.

Intr-o tigaie se pune la  calit usturoiul in uleiul de masline, se adauga cuburile de vanata, se calesc 3-4 minute si se scot pe o fargurie.

In tigaie se pun rosiile si cand clocoteste se adauga vinetelesi usturoiul, busuioc, piper si sare si se lasa la fiert 2 minute.

Se adauga pastele si se mai amesteca pe foc inca 1-2 minute si este gata.

Se serveste presarat cu busuioc verde (nu am avut) si cascaval.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghocchi cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii

Postat de gurita_ta2005

Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata cat mai marunt,orezul,sare piper,se formeaza bilute se trec prin faina si se pun pe o farfurie.Se acopera cu folie si se lasa in frigider 2-3 ore(eu...

Citeste continuarea

Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti

Postat de gurita_ta2005

Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa la foc mic,amestecand des pentru a nu se lipii. Crenvustiul se taie rondele si se pune la prajit in ulei de masline(nu se pune mult...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2012, 21:20
Bine mai arata..harnic esti mai Vladimir!!!
la 25.04.2012, 21:21
ce de vinete ai gatit Motanel
la 25.04.2012, 21:22
ce bine arata
la 25.04.2012, 21:24
Am facut si salata de vinete dar de aceea am postata.
Multumesc
la 25.04.2012, 21:26
yuuumy

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking