Gogosari in bulion by Doamna Dia

Postat de medioto59 in Conserve
30 Oct 2010 | 6629 vizualizari
Gogosari in bulion by Doamna Dia

Mi-a placut cum suna reteta, mi-a placut cum aratau borcanele Diei si cu toate ca mai pusesem gogosari dar dupa alta reteta mi-a zis hai sa experimentez si aceasta reteta mai ales ca primisem acesti gogosari si doar nu era sa ii arunc.

Ingrediente

  • 5 kg gogosari..............doamna Dia scrie rosii.............ei bine sa stiti doamna ca ai mei nu au fost toti rosii au mai fost si rosii-verzi
  • 800 g pasta de rosii..............am folosit o pasta facuta in casa
  • 500 g zahar
  • 500 ml otet
  • 5 linguri sare
  • boabe de piper, foi de dafin
  • boabe de mustar ..............eu am pus, doamna Dia NU

Mod de preparare

Am facut intocmai si la fel ca doamna Dia..............deci..............am curatat gogosarii,i-am spalat si i-am taiat dupa bunul meu plac.Am pus intr-un ceaun toate ingredientele de mai sus , am amestecat si am pus la foc.Cand lichidul a inceput sa fiarba am pus gogosarii atatia cat ei sa fie acoperiti de lichid si am lasat pana cand a dat intr-un clocot.Scoatem gogosarii cu ajutorul unei palete si ii lasam intr-un vas sa se racoreasca.Intre timp repetam operatia cu restul de gogosari pana cand ii terminam.Cand gogosarii s-au racit ii asezam frumos in borcane , turnam lichidul peste ei si apoi capacim.

Asezam borcanele in camara si servim cand ni se face pofta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion by Doamna Dia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana de legume la borcan

Postat de Pungasa_Rogue

Tocana de legume la borcan

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne, apoi se caleste in ulei cu putina sare. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare, dupa care se pune peste ceapa si...

Citeste continuarea

Dulceata de ardei iute

Postat de gicuta69

Dulceata de ardei iute

Otetul se fierbe 30 de minute cu zaharul pana acesta se leaga. Ardeii se spala si se lasa la zvantat. "Operatia" de curatare si taierea ardeilor  o facem cu manusi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2010, 13:37
bravo Doamna Medi, harnicutza esti!
P.S. Doamne ce ne mai domnim pe saitu' asta
la 30.10.2010, 13:41
Doamna Corina, pai doar suntem niste doamne ,ce puii mei....................
la 30.10.2010, 16:35
ai mai gasit gogosari...doamna medi?
la noi nu mai sunt pe piatafaceam si eu ...fac la anul 5f
la 30.10.2010, 19:15
Mediiii, da-mi si mie, ca mai am doar vreo 2 borcane de acum doi ani ( si inca-s bune )
la 30.10.2010, 19:29
Felicitari felicitari si doamnei Dia

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking