Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Bucataras
Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post Se pune la fiert apă cu sare, într-o oală suficient de mare pentru a cuprinde conopida. Se curăță...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella Pentru început, pregătim cartofii, îi tăiem în cuburi potrivite și îi condimentăm cu sare,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată mărunt până devine...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa: Pentru uleiul de morcov, încingeți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie și...
Citeste continuareaAm preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Constelatialeu
Aluat coji : Intr-o craticioara am pus laptele, untul taiat bucatele, sarea si vanilia, am pus pe foc craticioara si am amestecat continuu pana ce untul sa topit si a inceput sa fiarba. Am...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Mai intai pregatiti siropul : Capsunile spalate, le taiati cozile. Le puneti in blender cu apa, indulcitorul si le pasati. Turnati totul intr-o cratita, puneti pe foc si dati un clocot....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă: Fierbe ouăle tari și apoi taie-le în jumătăți. Pune gălbenușurile într-un castron...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post: Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C. Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și...
Citeste continuareaPostat de caroline
Incepem prin prepararea blatului , separand albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu cele 30 ml ulei si 30 ml apa. Albusurile le batem spuma cu un vârf de sare .Adaugam...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă. Este...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|