Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
28 Iul 2013 | 3356 vizualizari
Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte

Ingrediente

  • 1 broccolli
  • 1 conserva de porumb dulce
  • 2 portii/cutiute miez de lapte
  • 1 baton / tub crema de unt
  • 2 portii miez de lapte
  • 1 ardei rosu
  • 1 vanata
  • 3 rosii potrivite ca marime
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 100 gr. branza telemea

Mod de preparare

Spalam legumele.

Punem intr-o oala mica cca 1 l apa la fiert cu putina sare, cand da in clocolt adaugam broccolii si il lasam sa fiarba la foc redus,acoperit cca 10 minute.

Vanata o curatam de coaja, taiem cubulete mici pulpa de vanata si o saram. O lasam la scurs intr-o strecuratoare.

Ungem o forma termorezistenta cu crema de unt.

Asezam bucatelele de vanata bine stoarse, apoi buchetelele de broccolli.

Defacem conserva de porumb, o strecuram si asezam boabele peste restul legumelor deja aranjate in forma.

Batem ouale cu putina sare si piper intr-un castronel, adaugam telemeaua data pe razatoare si amestecam. Impartim amestecul de oua si branza peste legume.

Feliem ardeii si rosiile. Miezul de lapte se taie rondele.

Le asezam de asemenea in forma, adaugam si crema de unt ramasa si dam la cuptor timp de 1 ora. (temperatura moderata, 170 grade)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

Postat de Oana

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

Se pregateste mai intai aluatul . In apa calduta se dizolva drojdia. In bolul cu faina se amesteca sarea, untul moale si uleiul. Se adauga treptat apa si se framanta aluatul pana nu se mai...

Citeste continuarea

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Postat de merisor67

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Punem untul la topit si luam jumatate din el, iar peste cealalta jumatate adaugam uleiul, lasam sa dea in clocot si punem o mana de faina. Omogenizam repede pe foc si dupa doua minute stingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2013, 16:52
O bunatate!
la 28.07.2013, 17:04
foarte bun
la 28.07.2013, 17:15
Minunata!!
la 28.07.2013, 17:39
Tare buun trebuie sa mai fie
la 28.07.2013, 17:51
orice contine legume e foarte bun

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking