Ingrediente
- 700 gr spanac
- 250 gr cas
- 1 ou
- 1 conserva rosii in bulion
- 2 cepe verzi
- 1 bucata gratar de curcan
- 50 gr branza
- sare
- ulei
Mod de preparare
Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa clocotita l-am fiert pentru cateva minute. Am stors bine spanacul, l-am tocat, apoi l-am amestecat cu un ou si putin sare.
Intr-o tava de yena am pus putin ulei si am uns bine vasul. Am asezat in tava mai multe straturi de legume in ordinea urmatoare: -1/2 din spanacul tocat -1/2 din cas maruntit - conserva de rosii -gratarul taiat bucatele mici -1/2 din spanac amestecat cu ceapa -restul de cas maruntit Am dat la cuptor la 170 de grade Celsius pentru aproximativ 1 ora.
Inainte de a scoate tava din cuptor am presarat branza razuita. Am servit alaturi de gratar frecat cu putin usturoi, piper si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de primavara cu spanac si cas" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|