Gratin de primavara cu spanac si cas

Postat de alldaycooking in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2011 | 2983 vizualizari
Gratin de primavara cu spanac si cas

Ingrediente

  • 700 gr spanac
  • 250 gr cas
  • 1 ou
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 2 cepe verzi
  • 1 bucata gratar de curcan
  • 50 gr branza
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa clocotita l-am fiert pentru cateva minute. Am stors bine spanacul, l-am tocat, apoi l-am amestecat cu un ou si putin sare.

Intr-o tava de yena am pus putin ulei si am uns bine vasul. Am asezat in tava mai multe straturi de legume in ordinea urmatoare: -1/2 din spanacul tocat -1/2 din cas maruntit - conserva de rosii -gratarul taiat bucatele mici -1/2 din spanac amestecat cu ceapa -restul de cas maruntit Am dat la cuptor la 170 de grade Celsius pentru aproximativ 1 ora.

Inainte de a scoate tava din cuptor am presarat branza razuita. Am servit alaturi de gratar frecat cu putin usturoi, piper si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de primavara cu spanac si cas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Broccoli si conopida la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Broccoli si conopida la cuptor

Conopida si broccoli se rup in buchetele mai mici si se clatesc sub jet de apa rece. Punem o oala cu apa pe foc, iar cand incepe sa fiarba se adauga buchetelele de conopida si broccoli la...

Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de ela

Chec aperitiv

Punem intr-un castron ouale cu  sare,piper si laptele si le batem bine.Incorporam treptat faina cernuta cu praful de copt si amestecam usor pana compozitia se omogenizeaza bine.Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2011, 16:03
la 07.06.2011, 19:10
Multumesc frumos!
la 07.06.2011, 21:17
la 08.06.2011, 00:03
bun
la 08.06.2011, 07:16
Multumesc frumos pentru comentarii!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking