Guguluf cu cacao

Postat de corina241 in Prajituri
8 Ian 2011 | 4224 vizualizari
Guguluf cu cacao

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g unt
  • 250 g zahar
  • 250 ml lapte
  • 300g faina
  • 1 lingura de cacao
  • 1/2 pliculet praf de copt

Mod de preparare

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Aprindem cuptorul ca sa fie incins cand punem prajitura la copt.

Mixam untul moale cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa.Adaugam treptat ouale treptat,mixam bine si le incorporam pe toate.Ajutandu-ne de un tel adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt.Oprim o lingura din compozitie  in care incorporam cacaoa.

Ungem forma de guguluf cu putin ulei,o tapetam apoi cu faina si rasturnam compozitia.o punem apoi si pe cea de cacao amestecand usor cu o furculita pentru a obtine efectul marmorat.

Dam la cuptor pentru 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert guguluf cu visine si samburi de cacao

Postat de panacris

Desert guguluf cu visine si samburi de cacao

Vișinile desamburite, mai bine spus curățate de sâmburi, se acoperă cu cele 3 linguri de zahăr și se lasă la odihnă, până ce se prepară aluatul de bază al gugulufului....

Citeste continuarea

Chec(guguluf) din albusuri si fructe uscate

Postat de gicuta69

Chec(guguluf) din albusuri si fructe uscate

Mixam albusurile pana devin spuma tare. Adaugam zaharul amestecat cu zaharul vanilat lingura cu lingura si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Adaugam uleiul ca la maioneza amestecand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2011, 17:31
Ce buuuun
la 08.01.2011, 17:31
Inca miroase a sarbatoare!!!
la 08.01.2011, 17:32
da,Ruxy putin asa
la 08.01.2011, 17:33
ai uitat sa treci ramura de brad la ingrediente
la 08.01.2011, 17:34

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking