Guguluf cu dovleac

Postat de sufletista in Dulciuri
11 Mar 2012 | 3599 vizualizari
Guguluf cu dovleac

inspiratia diana_k

Ingrediente

  • 1 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura otet
  • 600 g faina
  • 50 ml lapte

Umplutura

  • dovleac
  • zahar
  • 2 fiole esenta de rom
  • 2 linguri de gris

Mod de preparare

Margarina o frecam cu zaharul,adaugam oul, laptele,praful de copt stins in otet,faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios.

Dovleacul dat prin razatoare se caleste pana scade zeama,se adauga zahar si esenta de rom,lasam sa se raceasca.

Intindem o foaie , presaram putin gris.

Am intins dovleacul,am preserat iar gris si am rulat.

Am asezat in tava si am uns cu 2 galbenusuri de ou.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Postat de panacris

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit...

Citeste continuarea

Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Postat de simona72

Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Perele, se spala, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica nici subtiri, dar nici groase... Se separa albusurile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2012, 12:23
arata bine bine!!
la 11.03.2012, 13:05
la 11.03.2012, 13:16
Cred ca mi-ar placea!
la 11.03.2012, 14:12
cu dovleac buna buna
la 11.03.2012, 14:13
interesant

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking