Gulas

Postat de Ubulika in Vita
2 Noi 2012 | 5821 vizualizari
Gulas

Ingrediente

  • 250 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi mai mare
  • 2 ardei
  • un morcov mare
  • bulion
  • 2 frunze de dafin
  • o juma de lingurita mica ,rasa de chimen.(sa nu fie mult ca e foarte puternic)
  • boia iute
  • 2 cartofi
  • 200 ml vin rosu
  • ulei, sare si piper

Mod de preparare

Incingem uleiul intr-o cratita dupa care punem ceapa si usturoiul. Cand ceapa incepe sa isi schimbe culoarea, adaugam carnea de vita cuburi. Le calim langa ceapa pana cand carnea isi va schimba culoarea.

Apoi aruncam in tigaie si morcovul taiat rondele, ardeiul,o lingurita de boia, doua frunze de dafin, chimenul si un pahar de vin rosu . Lasam sa fiarba la foc mic cam 45 de minute (pana cand carnea  este jumate fiarta ) si apoi adaugam bulionul.Lasam sa fiarba la foc mic pana cand e fiarta carnea dupa care punem cartofii bucati mai mari. Mai punem apa calda  sa depaseasca cu doua degete carnea . Mai lasam sa fiarba cca 20 min.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi

Postat de panacris

Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi

Carnea se curăță și se pune la fiert în vasul multicooker-ului l programul Boil cca. 30 de minute. Apoi  se scoate și se curăță de oase. Aparatul Multicooker Phillips se...

Citeste continuarea

Gulas unguresc

Postat de momo121

Gulas unguresc

Carnea de vita o taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt. Intr-o oala mai mare punem uleiul, iar cand s-a incins, calim ceapa usor, fara sa se arda. Adaugam carnea si o prajim cateva minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2012, 10:02

Poate sa se cheme gulas si sa nu fie unguresc??
la 02.11.2012, 10:44
))))))))))))))))drept
la 02.11.2012, 15:10
imi place mult
la 02.11.2012, 19:00
foarte bun
la 02.11.2012, 21:17
Ce bun e.Iau si pap sa stii

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking