Gulas unguresc
Postat de momo121
Carnea de vita o taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt. Intr-o oala mai mare punem uleiul, iar cand s-a incins, calim ceapa usor, fara sa se arda. Adaugam carnea si o prajim cateva minute,...
Citeste continuareaUn fel de mancare tipic unguresc ...delicios si usor de preparat...
Ingrediente
Mod de preparareIntr-o tigaie pe foc,se pune uleiul si carnea taiata cuburi si se caleste bine pe ambele parti.Adaugam ceapa tocata marunt si calim totul la foc mediu. Se adauga boia si se amesteca cu o lingura de lemn.Se adauga usturoiul si se lasa sa prinda savoare citeva minute. Se adauga sare,delikat si apa fierbinte cit sa acopere carnea.Circa 300 ml.Se acopera tigaia si se da la foc mic pentru circa 60 minute.Se adauga apa fierbinte daca este necesar. Inainte cu 20 minute de finalizare se adauga morcovii taiati rondele si cartofii taiati cuburi. Gulasul se serveste cald. Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de momo121
Carnea de vita o taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt. Intr-o oala mai mare punem uleiul, iar cand s-a incins, calim ceapa usor, fara sa se arda. Adaugam carnea si o prajim cateva minute,...
Citeste continuareaPostat de katty
Carnea de vita o taiem in cubulete mici. Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt. Ardeiul kapia il taiem cubulete. Cartofii ii taiem cuburi mai mari. Morcovii ii taiem rondele. Intr-o...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|