Gulas de porc cu morcov

Postat de Iuliaj in Porc
18 Mai 2014 | 8088 vizualizari
Gulas de porc cu morcov

Morcovul este una dintre legumele mele preferate.O folosesc cat de des pot,uneori chiar si acolo unde nu este ceruta . Pentru astazi am ales sa fac Gulas si bineinteles ca am adaugat si morcov din belsug.

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 250 g bacon afumat 1 lg untura (sau ulei)
  • 4 cepe
  • 3 morcovi mari ( in jur de 500 g)
  • 3 ardei gogosari (rosii)
  • 300 ml vin rosu sec
  • 500 ml supa de carne (sau apa)
  • 200 ml suc de rosii
  • foi de dafin
  • 1 lgt piper negru boabe
  • un vf lgt piper cayenne
  • o lgt busuioc uscat
  • o lgt cimbru uscat
  • un vf lgt nucsoara
  • sare dupa gust
  • patrunjel proaspat sau congelat

Mod de preparare

In untura incinsa (sau uleiul) rumenim baconul apoi adaugam carnea taiata cubulete. Lasam carne la rumenit. Peste carnea rumenita adaugam morcovii taiati rondele mai groase, ceapa taiata foarte marunt ( sau data prin robot) si ardeii taiati in bucati mai mari. Calim carnea impreuna cu legumele pentru cateva minute la foc mare, amestecand pt a nu se lipi. Stingem cu vinul rosu si supa de carne (sau apa), adaugam piperul boabe si foile de dafin, acoperim cartiata si o dam la cuptor la 160 grade pt. 2 ore (sau pana carne este facuta).
Dupa 2 ore scoatem glasul din cuptor, adaugam sucul de rosii si il mai dam lasam la cuptor pt.inca 30 de minute.
Scoatem gulasul din cuptor, adaugam condimentele, potrivim de sare si adaugam patrunjelul.
Enjoy

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Gulas de porc cu cartofi si galuste

Postat de rocsi_1612

Gulas de porc cu cartofi si galuste

Carnea o spalati, o stergeti cu niste servetele si o taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o tocati marunt, iar morcovul si ardeii kapia ii taiati cubulete. Intr-o cratita incingeti uleiul....

Citeste continuarea

Gulas cu afumatura si cartofi

Postat de rocsi_1612

Gulas cu afumatura si cartofi

Spalam bucatile de gulas si costita, le tamponam cu un servetel. Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim, il facem cubulete, ardeiul il facem bucatele. Incingem uleiul intr-o cratita, rumenim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2014, 11:30
Bun tare
la 18.05.2014, 11:43
Bun,bun!
la 18.05.2014, 12:03
Cum arata!
la 18.05.2014, 12:06
Bun trebuie sa fie!
la 18.05.2014, 12:36
o bunatate

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking