Ingrediente
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 1 fir de ceapa verde
- 1 morcov
- 1 bulb fenicul
- 1 mar
- 2 linguri ulei
- 2 lingurite paprika afumata
- 4 catei de usturoi pisati
- 2 frunze de dafin
- 3 linguri otet balsamic
- 700 ml passata
- orez fiert
- 500 grame fillet de porc
- sare/piper
- 1 lingurita coriandru pudra
- 75 grame rucola
- 2 linguri iaurt
Mod de preparare
Ardeii, ceapa, morcovul, fenelul si marul se taie fasii. Se calesc la foc rapid, in 2 linguri de ulei, cateva minute, apoi se adauga sare si piper, paprika, usturoiul pisat, foile de dafin, otetul balsamic si passata. Se lasa sa fiarba la foc mic 3-4 minute.
Filletul de porc se taie in medalioane si se aplatizeaza usor cu palma. Se acopera cu sare, piper si coriandru si se gatesc pe un gratar fierbinte 2-3 minute pe parte.
Se amesteca rucola cu sare si se adauga in gulas.
Se amesteca orezul fiert cu o lingurita de paprika picanta.
Se aseaza gulasul in farfurii, apoi orezul,bucatile de porc si se orneza cu frunze de fenicul si iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas rapid" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|