Gulas rapid

Postat de Satisfyyourcravings in Porc
7 Iun 2014 | 3400 vizualizari
Gulas rapid

Inca o reteta Jamie Oliver - 15-minute meals.

Ingrediente

  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bulb fenicul
  • 1 mar
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite paprika afumata
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri otet balsamic
  • 700 ml passata
  • orez fiert
  • 500 grame fillet de porc
  • sare/piper
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 75 grame rucola
  • 2 linguri iaurt

Mod de preparare

Ardeii, ceapa, morcovul, fenelul si marul se taie fasii. Se calesc la foc rapid, in 2 linguri de ulei, cateva minute, apoi se adauga sare si piper, paprika, usturoiul pisat, foile de dafin, otetul balsamic si passata. Se lasa sa fiarba la foc mic 3-4 minute.

Filletul de porc se taie in medalioane si se aplatizeaza usor cu palma. Se acopera cu sare, piper si coriandru si se gatesc pe un gratar fierbinte 2-3 minute pe parte.

Se amesteca rucola cu sare si se adauga in gulas.

Se amesteca orezul fiert cu o lingurita de paprika picanta.

Se aseaza gulasul in farfurii, apoi orezul,bucatile de porc si se orneza cu frunze de fenicul si iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas rapid" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Scaricica de porc la cuptor și cartofi la friteuza cu aer cald

Postat de oanapl

Scaricica de porc la cuptor și cartofi la friteuza cu aer cald

Ștergi bine scăricica de porc cu șervet de hârtie și o așezi într-o tavă. Presari condimentele și o freci bine. Picuri uleiul și o masezi bine. Înfoliezi tava și o lași...

Citeste continuarea

Cotlet de porc la tavă

Postat de adriana65

Cotlet de porc la tavă

Se preâncălzeşte cuptorul fixându-l la 200 grade C. Feliile de cotlet se spală apoi se şterg cu un şervet. Căţeii de usturoi se curăţă şi se pun într-o tigaie cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2014, 19:49
la 07.06.2014, 20:04
Rapid si gustos!
la 07.06.2014, 20:05
Ce-mi plac retetele astea!! Rapide si gustoase...cum zice ala din reclama:curcubeu pe cerul guri
la 07.06.2014, 20:32
la 07.06.2014, 21:39
Super!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking