Ingrediente
- 500 g carne de porc
- 1 kg cartofi
- 3 buc.ceapa uscata
- 1 morcov
- 2 linguri pasta de ardei
- 2 catei de usturoi
- 200 g untura
- o lingura boia dulce
- cimbru
- sare,piper
- condiment de gulas unguresc de la Fuchs
Mod de preparare
Ceapa se caleste in untura pana devine sticloasa.Se adauga morcovul taiat cubulete,o lingura de boia si pasta de ardei.Se amesteca bine si se pune carnea spalata si taiata dupa preferinta.
Se condimenteaza cu condiment pentru gulas,sare si piper.
Se adauga apa pana trece peste carne si se lasa la fiert cca 40 minute la foc mic. Carnea trebuie sa fie fiarta cand adaugam cartofii,astfel gulasul va fi mai bun.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii curatati,spalati si taiati in patru.Se mai adauga apa peste gulas daca este nevoie.
Cartofii vor fi fierti cand se formeaza un sos.Se adauga usturoiul pisat si cimbru.Daca mai este nevoie mai punem condimente peste gulas.
Gulasul se serveste cu muraturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|