Ingrediente
- 500 g pulpa de porc
- 400 g rosii in suc propriu din conserva
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi (optional)
- sare
- piper
- boia
- patrunjel (eu am pus si cimbru proaspat)
Mod de preparare
Carnea se spala, se portioneaza si se sterge.
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Rosiile se taie bucatele daca e cazul.
Usturoiul se piseaza.
Carnea se pune in putin ulei incins, intr-o cratita. Se lasa cateva minute pe fiecare parte.
Se adauga ceapa si se lasa sa se inmoaie putin.
Se adauga apa cam cat sa depaseasca 2 degete gulasul.
Cand apa incepe sa fiarba se spumeaza, se adauga sare, piper si boia.
Se acopera oala cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora.
Spre final, se adauga rosiile si se mai fierb cam 5-10 minute.
Se adauga usturoiul, patrunjelul si se opreste focul.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|