Humus reteta (pentru doua portii)

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
9 Apr 2013 | 4711 vizualizari
Humus reteta (pentru doua portii)

 Humus reteta

Ingrediente

  • Humus reteta
  • 250 g de naut,
  • 1 lamaie(juice),
  • 50 ml de ulei,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 lingura pasta de susan(tahini),
  • Pentru decor:
  • Patrunjel, lamaie,

Mod de preparare

Humus reteta

Nautul se pune la inmuiat cu o seara inainte, se scurge a doua zi si se pune la fiert, se verifica sapte boabe si daca sunt facute inseamna ca este fiert(este metoda lui Anne Burell TV Paprika, Secretele unui Bucatar Sef de restaurant) daca nu sunt fierte se continua fierberea daca sunt fierte se scurg, se trec printr-un jet de apa si se vor mixa in robotul de bucatarie, adaugam si pasta de susan(tahini).

Stoarcem lamaia adaugam juice-ul, pisam bine cateii de usturoi si ii adaugam si pe acestia, saram si gustam.

Pasta rezultata se va pune intr-un bol, mai adaugam putin ulei si vom decora cu lamaie si patrunjel. Produsul rezultat va fi ca cel din imaginea alaturata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta (pentru doua portii)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tartă aperitiv

Postat de panacris

Tartă aperitiv

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat lent în frigider. Apoi se tapetază o formă de tartă cu foaie de pergament, se pune foietajul dezghețat. Friptura, cartofii prăjiți, ardeiul...

Citeste continuarea

Placinta cu spanac, omleta si branza

Postat de merisor67

Placinta cu spanac, omleta si branza

Pentru aluat , frecam oul cu sare, adaugam uleiul, apoi untul taiat in cubulete, laptele, verdeata tocata marunt si treptat, faina cernuta impreuna cu praful de copt si bicarbonatul. Framantam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2013, 20:15
una e pt mine
la 09.04.2013, 20:50
hmmm ce buna e!
la 09.04.2013, 21:51
buna
la 09.04.2013, 22:14
la 09.04.2013, 22:32
Minunat!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking