Iepuras cu suc de portocale -post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
30 Mar 2010 | 5340 vizualizari
Iepuras cu suc de portocale -post

este super super bun,piticilor mei le-a palcut enorm,ei oricum nu se dau in vant dupa creme

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 2 cani suc de portocale natural(10 portocale)
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani zahar brun
  • 3 vanilii
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • pt decor:zahar pudra si glazura de ciocolata(apa fiarta,cacao,zahar si ulei)

Mod de preparare

Se amesteca praful de copt cu faina zaharul si apoi se pune sucul de portocale si uleiul,coaja de lamaie ,vaniliile

Se pune in forma de iepuras (eu am de silicon)si se pune la cuptor pentru 50-60 minute 160 grade

Cand e gata se verifica cu scobitoarea apoi se lasa la rece dupa care se pudreaza bine cu zahar pudra si se decoreaza cu glazura de ciocolata

Este ceva rapid de post facut asa la repezeala simteam nevoia de ceva dulce,iar pitici mei l-au savutat si cu ochii

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepuras cu suc de portocale -post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii

Postat de MotanLaOale

Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii

Cartofii se curata, se spala si se feliaza pe lung in 6-8 felii. Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, impreuna cu uleiul. Se presara cu vegeta, piper, boia si se amesteca sa se unga...

Citeste continuarea

Pasta de avocado

Postat de merisor67

Pasta de avocado

Se taie avocado în două. Se înlătură sâmburele, iar cu o lingură se scobește interiorul și se stropește imediat cu zeama de lămâie, pentru a nu oxida. Miezul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2010, 00:21
Nota 10 Nadia. Ce frumos urechiat. Eu mi-am cumparat o goaza de ornamente si decoratiuni si abea astept sa postez fotografii.
la 31.03.2010, 01:02
la 31.03.2010, 08:31
Ce bine arata!
la 31.03.2010, 09:38
nota 10 pentru ornare, 5 furculite pentru" mancare"
la 31.03.2010, 09:39
frumos

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking