Iepure cu rosii si ierburi aromate

Postat de vero_closca in Mancaruri cu carne
8 Sep 2010 | 11690 vizualizari
Iepure cu rosii si ierburi aromate

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 1 kg rosii
  • 2 gogosari
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura busuioc
  • 2-3 fire de cimbru
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
  • pt marinata aveti nevoie de:
  • 1 l vin alb
  • boabe de piper
  • cateva foi de dafin
  • 1 lingura condiment universal

Mod de preparare

se spala bine iepurele,se usuca cu un servet curat ,se portioneaza si se pune intr-un vas impreuna cu vinul si condimentele.se lasa la frigider minim 24 ore.

se scoate iepurele din marinata,se scurge si se pune intr-o tigaie sa se rumeneasca usor in uleiul de masline apoi se aseaza intr-o tava.deasupra se aseaza rosiile si gogosarii taiati felii,cateii de usturoi.se presara cu sare,piper si se toarna supa de legume.din busuioc si cimbru se face un buchetel care se aseaza deasupra.se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt aproximativ o ora.inainte de servire se indeparteaza buchetelul aromat si se presara patrunjel tocat fin.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu rosii si ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu cartofi noi

Postat de Patricia_Iordache_79

Salata cu cartofi noi

Curatam cartofii de coaja si ii punem intregi, in apa cu sare si 2 catei de usturoi taiati felii. Din momentul in care apa incepe sa fiarba ii lasam 20 minute. Intre timp, tocam marunt...

Citeste continuarea

Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco

Postat de reisnaor_2006

Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco

        Pentru inceput, curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiam cubulete. Punem cartofii intr-o oala cu apa, impreuna cu ciolanul afumat la fiert, cu putina sare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2010, 18:51
wowwww.......arata senzational..... pup pui blond si cret....
la 08.09.2010, 19:10
Ce bine arata.Oportie mica vreau si eu.
la 08.09.2010, 20:33
madi...si noi te pupam!
la 08.09.2010, 20:34
silvioare...serveste-te, te rog cu oportie mare!
la 08.09.2010, 22:39
Saliveeeeeez, arata prea bine! Capsorul blond ce face acolo: alege bucatile de carne pe care sa le pape ?(pentru blondut )

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking