Iepure cu rosii si ierburi aromate

Postat de vero_closca in Mancaruri cu carne
8 Sep 2010 | 11713 vizualizari
Iepure cu rosii si ierburi aromate

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 1 kg rosii
  • 2 gogosari
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura busuioc
  • 2-3 fire de cimbru
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
  • pt marinata aveti nevoie de:
  • 1 l vin alb
  • boabe de piper
  • cateva foi de dafin
  • 1 lingura condiment universal

Mod de preparare

se spala bine iepurele,se usuca cu un servet curat ,se portioneaza si se pune intr-un vas impreuna cu vinul si condimentele.se lasa la frigider minim 24 ore.

se scoate iepurele din marinata,se scurge si se pune intr-o tigaie sa se rumeneasca usor in uleiul de masline apoi se aseaza intr-o tava.deasupra se aseaza rosiile si gogosarii taiati felii,cateii de usturoi.se presara cu sare,piper si se toarna supa de legume.din busuioc si cimbru se face un buchetel care se aseaza deasupra.se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt aproximativ o ora.inainte de servire se indeparteaza buchetelul aromat si se presara patrunjel tocat fin.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu rosii si ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cum se fac mititeii de casa ;)

Postat de AlexTeacher

Cum se fac mititeii de casa ;)

Taiati cuburi potrivite toate tipurile de carne. Montati masina de tocat sau atasamentul de masina de tocat al aparatului cu care lucrati. Eu folosesc un Ankarsrum. Porniti aparatul pe viteza...

Citeste continuarea

Placinta cu carne pentru Halloween

Postat de AlexTeacher

Placinta cu carne pentru Halloween

Incepe cu aluatul. Adauga 260 g de faina in bolul unui robot de bucatarie si pastreaza 100 g pentru mai tarziu. Peste faina pune sarea si zaharul. Asaza atasamentul de framantat si amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2010, 18:51
wowwww.......arata senzational..... pup pui blond si cret....
la 08.09.2010, 19:10
Ce bine arata.Oportie mica vreau si eu.
la 08.09.2010, 20:33
madi...si noi te pupam!
la 08.09.2010, 20:34
silvioare...serveste-te, te rog cu oportie mare!
la 08.09.2010, 22:39
Saliveeeeeez, arata prea bine! Capsorul blond ce face acolo: alege bucatile de carne pe care sa le pape ?(pentru blondut )

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking