Ingrediente
- 2 bucati de inima de vita
- 1 ceapa alba
- 2 morcovi
- 50 ml vin alb
- 2 catei de usturoi mari
- ulei de masline
- cimbru/ghimbir/piper/boia dulce/ierburi mixte/piper rosu
Mod de preparare
Bucatiile de inima de condimenteaza cu ghimbir,piper si boia dulce,se stropesc cu ulei de masline si cu putin vin alb si se lasa la marinat.
Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline si cimbru.Cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul taiat rondele.
Se pun si bucatiile de inima ,se lasa cateva minute pe ambele parti,punem si vinul alb,lasam sa scada putin dupa care le mutam in vasul roman,pe margini punem ceapa si morcovul calite.
Presaram deasupra carnii piper rosu,sare si ierburi mixte si feliute de usturoi
Punem putina apa ,acoperim si bagam la cuptor pentru circa 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|