Inima de vita la cuptor

Postat de gurita_ta2005 in Vita
23 Iul 2013 | 6508 vizualizari

Pentru prima data am papat asa ceva...are un gust bun

Ingrediente

  • 2 bucati de inima de vita
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi mari
  • ulei de masline
  • cimbru/ghimbir/piper/boia dulce/ierburi mixte/piper rosu

Mod de preparare

Bucatiile de inima de condimenteaza cu ghimbir,piper si boia dulce,se stropesc cu ulei de masline si cu putin vin alb si se lasa la marinat.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline si cimbru.Cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul taiat rondele.

Se pun si bucatiile de inima ,se lasa cateva minute pe ambele parti,punem si vinul alb,lasam sa scada putin dupa care le mutam in vasul roman,pe margini punem ceapa si morcovul calite.

Presaram deasupra carnii piper rosu,sare si ierburi mixte si feliute de usturoi

Punem putina apa ,acoperim si bagam la cuptor pentru circa 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inima de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review

Retete asemanatoare

Comentarii (21)

Comentarii

la 23.07.2013, 10:43
Gurita, arata frumos, dar eu am o retinere )
la 23.07.2013, 10:44
fara retineri laura ca e bun
la 23.07.2013, 10:51
Am avut și noi duminică, dar la grătar
la 23.07.2013, 10:54
eu n-am nicio retinere, ca prea bine arata
la 23.07.2013, 10:55
cristina

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Dulciuri
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici