Jacket Potatoes cu Trio Delaco

Postat de AlexTeacher in Reteta de vedeta
27 Oct 2015 | 7254 vizualizari
Jacket Potatoes cu Trio Delaco

Un preparat demential la gust ! DE-MEN-TI-AL !!!! Trust me :D

Ingrediente

    • Cartofi mai mari – 3-4 buc
    • Crema de branza cu verdeata „Delaco” - 3-4 linguri
    • Chorizo picant – 5-6 felii / portie
    • Salote – 2 buc
    • Mozzarella gourmet „Delaco” - 100 g
    • Cascaval afumat „Delaco” - 100 g
    • Iaurt Grecesc – 3-4 linguri
    • Ulei de masline – 1 lingurita
    • Chives – 9-10 bete
    • Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Inveleste cartofii in staniol si gaureste-i din loc in loc cu un bat de frigaruie;

  • Introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 190 de grade;

  • Verifica-i cu furculita din cand in cand, si, odata copti, scoate-i in castroane termorezistente pe fiecare;

  • Taie-i in 4 si pune crema de branza in centru;

  • Taie ceapa julien si adaug-o peste;

  • Peste aceasta adauga cascaval afumat ras si cubulete de mozzarella;

  • Taie chorizo-ul rondele mai mici si prajeste-le intr-o tigaie cu o lingurita de ulei de masline;

  • Scoate rondelele pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi grasimea in exces;

  • Adauga-l peste mozzarella si pune deasupra o lingura de iaurt Grecesc / portie;

  • Toaca chives marunt si presara pe deasupra;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Jacket Potatoes cu Trio Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii

Postat de Satisfyyourcravings

Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii

Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.  Se adauga rosiile pe rand intr-o oala cu apa fierbinte, se transfera pe o farfurie...

Citeste continuarea

Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

Postat de AlexTeacher

Cotlet de iepure Sous Vide,  cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

Zdrobeste boabele de ienupar si lemongrass-ul intr-un mojar; Stropeste iepurele cu putin ulei de masline si pune pe acesta ienupar, lemongrass, sare si piper;...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2015, 15:57
Zici ca-i demential , zau asa, dupa ce ca sunt sarita sa ma fac si dementiala?
la 27.10.2015, 16:10
Io numai dupa nume si zic ca-i demential) ma duc sa citesc
la 27.10.2015, 16:17
ma omori cu ce-ai facut aici)
la 27.10.2015, 16:23
Cat de bine suna ce-ai facut tu aici!
la 27.10.2015, 16:37
Pffff e bomba calorica dar e ce trebuie ))

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking