Jumari

Postat de carla27carla in Porc
17 Mar 2012 | 3985 vizualizari
Jumari

Ingrediente

  • 1 kg slanina cu sorici
  • apa
  • sare

Mod de preparare

Se taie slaninuta bucatele si se pune intr-o tigaie la prajit.Se adauga o ceasca de apa.Daca mai e nevoie se mai adauga apa.Se lasa sa se rumeneasca .Cand sunt gata se scot intr-un castron si se presara sare peste jumari

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari

Postat de trifadalia

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari

Iata cum se prepara Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari Pentru inceput intr-un bol se amesteca laptele caldut, zaharul si drojdia care se lasa putin ( 5 minute) sa se odihneasca. ...

Citeste continuarea

Oua jumari cu ceapa, ardei si rosii

Postat de katty

Oua jumari cu ceapa, ardei si rosii

Curatam ceapa si o tocam fin. Ardeii grasi ii taiem in jumatate, scoatem cotoarele si ii taiem cubulete mici. Rosiile le taiem cubulete dupa ce am indepartat capatul. Intr-o tigaie punem uleiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2012, 11:26
la 17.03.2012, 11:48
bune bune
la 17.03.2012, 12:01
Imi e dor de jumarile adevarate , tinute in untura .Imi e dor , cateodata , de borcanele cu carne prajita pastrata in untura . Imi mai aduc aminte , cateodata , de untura pe paine , mancata cu usturoi .Si nu ma durea , frate , fierea ca astazi , de am ajuns sa mananc mai multe legume si fructe , eu , un carnivor !
la 17.03.2012, 13:38
la 17.03.2012, 14:30
Costel, si cu o ceapa rosie, o brinza adevarata si-un vin de buturuga in cana de lut! Si o mamaliga, da' rece!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking