Kaiser de casa

Postat de Bunica in Mezel de casa
13 Ian 2014 | 15413 vizualizari
Kaiser de casa

Cand am cumparat carnea pentru Craciun, am gasit la macelarie o bucata de carne cu putin os .Era in vitrina alaturi de capul de piept. Era frumos impanata, cu putin zgarci,ce sa mai lungesc vorba......................."tanam buna"pentru facut kaiser.

Ingrediente

  • 800 g. carne de la pieptul porcului
  • 250 ml. vin negru
  • 250 ml. apa
  • 2 foi dafin
  • 2 lingurite sare mare(de muraturi)
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 capatani de usturoi
  • 1 lingurita sare pentru mujdei

Mod de preparare

Bucata de carne se taie in 2 sau 3 parti (dupa cat e vasul in care pui la fiert).

Se pune in vasul de fiert.

Adauga vin,apa,foile de dafin,sare si piper.

Se fierbe la foc moale pana intra usor furculita in carne.

Intre timp se curata si piseaza usturoiul.

Se face un mujde foarte concentrat.

Cand carnea este fiarta,se scurge vinul in care a fiert si se toarna deasupra mujdeiul.

Se lasa in mujdei 5-6 ore ,dupa care se scoate si se lasa la scurs.

Eu am legat -o cu ata si am agatat-o la fereastra pana dimineata.

Cand este bine scursa  se da cu boia de ardei.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaiser de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu dovlecei

Postat de Dya

Pizza cu dovlecei

Drojdia o frecam cu zaharul pana devine lichida. O lasam intr-un loc caldut la dospit, maxim 10 minute. Intre timp, cernem faina si o amestecam cu restul ingredientelor, adaugam si drojdia si...

Citeste continuarea

Pizza cu cabanos

Postat de Dya

Pizza cu cabanos

Incepem prin pregatirea aluatului. Astfel, cernem faina si adaugam condimentele, sarea si zaharul. In mijloc formam o adancitura in care punem drojdia sfaramata si turnam putina apa calduta. Lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2014, 15:56
Bunnn!!!
la 13.01.2014, 15:57
Cam buna,taman de dieta...
la 13.01.2014, 16:02
oooo bun de tot!!!!!
la 13.01.2014, 16:06
Ce buuun!
la 13.01.2014, 16:10
grozava!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking