Kedgeree

Postat de LeBlogPiquant in Peste
5 Noi 2010 | 5686 vizualizari
Kedgeree

Ingrediente

  • 200 g orez cu bobul lung,
  • o ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • ghimbir ras - o lingurita
  • un praf de curry
  • cateva bucatele de unt,
  • 100g de macrou afumat,
  • o rosie,
  • 2 oua fierte,
  • o legatura mica de patrunjel
  • o lamaie.

Mod de preparare

Ouale se fierb - tari. In timpul asta pestele se opareste cu vreo 200ml de apa. Tot in timpul asta (yes, multitasking :p), intr-o tigaie se rumenesc intr-o lingura de ulei catelul de usturoi, ceapa si ghimbirul.

Dupa ce sfaraie bine acolo, adaugam curry-ul si o baucatica de unt. Apoi se adauga si orezul.

Dupa ce orezul devine translucid (2-3 minute) se pune si apa in care am oparit pestele. In timp ce orezul bolboroseste la foc mic, rupem pestele in bucatele mici si taiem o rosie cubulete.

La sfarsit, inca cateva bucatele de unt, oprim focul si adaugam patrunjelul tocat si ouale taiate cubulete.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kedgeree" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac

Postat de Satisfyyourcravings

Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac

Se fierbe pestele in putina apa, 4 minute. Se transfera pe o farfurie si se rupe in bucati. Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la racit.  Intre timp, se...

Citeste continuarea

Kedgeree cu macrou afumat si oua fierte moi

Postat de Satisfyyourcravings

Kedgeree cu macrou afumat si oua fierte moi

Se toarna 500 ml de apa fierbinte peste bucatile de peste si se lasa deoparte.  Se toaca ceapa, coriandrul morcovul, prazul si usturoiul. Intre timp, se incalzeste uleiul intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2010, 22:57
Interesanta reteta ta.
la 05.11.2010, 23:52
Bine ai venit printre bucatarasi!
la 06.11.2010, 00:12
la 06.11.2010, 08:18
interesant
la 06.11.2010, 12:06
Bine v-am gasit!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking