Aperitiv spirale cu branza si sunca
Postat de mihaelar63
Foietajul se lasa la dezghetat in frigider . Una dintre foi se unge cu ketchup picant . Se presara pe suprafata intregii foi branza de burduf . Foaia se imparte...
Citeste continuareaAm vazut la Laura Laurentiu o reteta de ketchup ,care m-a atras.Ieri am executat-o.A iesit o bunatate!
Ingrediente
Mod de preparareArdeii se coc ,se curata de seminte,coaja si cotoare. Ceapa si usturoiul curatate. Le punem in blender pana obtinem o pasta. Rosiile se dau prin masina de rosii. Adreiul iute il taiem in doua pe lungime. Punem intr-un vas incapator toate ingredientele ,mai putin otetul. Se fierb pana se obtine o pasta. Adaugam otetul. Se gusta si se completeaza de sare,piper. Se scot foile de dafin.frunzele de telina si ardeiul iute. Turnam compozitia fierbinte in sticlele spalate si sterilizate,capacim si le punem la paturica ,spun eu(le infasuram intr-o patura de lana pana se racesc) Din aceste cantitati am obtinut 2 sticle de 750 ml. si 2 sticle de 200 ml. Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de mihaelar63
Foietajul se lasa la dezghetat in frigider . Una dintre foi se unge cu ketchup picant . Se presara pe suprafata intregii foi branza de burduf . Foaia se imparte...
Citeste continuareaPostat de panacris
Mușchiulețul se spală, apoi se șterge, se unge cu mirodenii și se pune în vasul de ceramica al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital. Aparatul se conectează la sursa de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|