Ingrediente
- Mușchiuleț de porc 1 bucată cca. 350 g,
- Castane de apă 1 conservă,
- Roșii cherry cca. 150 g,
- Ketchup cu curry picant,
- Ulei de măsline 1 lingură,
- Sare de mare cu mirodenii 1 linguriță,
- Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
- Boia de ardei dulce ½ linguriță,
- Usturoi pudră 1 linguriță,
- Oregano uscat 1 lingurită.
Mod de preparare
Mușchiulețul se spală, apoi se șterge, se unge cu mirodenii și se pune în vasul de ceramica al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital. Aparatul se conectează la sursa de curent, apoi se programează pe funcția HIGH, se setează timpul de gătire de 3 ore și se pornește gătirea lentă.
Într-un bol se amestecă ketchup-ul, uleiul, pudra de usturoi, oregano, boiaua de ardei dulce, sarea și piperul.
După 1 oră de gătire, se unge cu sosul obținut se mușchiulețul pe toate părțile.
Se adaugă castanele de apă din conserve, scurse de lichid și roșiile cherry întregi și se lasă la gătit în continuare la HIGH ptr cca. 2 ore.
Serviți muschiulețul feliat cu castane, roșii, garnitura preferată iar deasupra stropiți cu sosul rămas în oală.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu castane de apa si rosii cherry la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|