Kind of Crostini

Postat de epurasha2bb in Pizza
24 Ian 2013 | 5440 vizualizari
Kind of Crostini

pentru o seara cu amicii , rapid si bun

Ingrediente

  • 1 pachet aluat pt.pizza Bella
  • 1 punguta de 30-50 g parmezan Italia
  • 20-30 g unt sarat
  • sare
  • boia de ardei de care va place, dulce , picanta sau afumata
  • usturoi praf cateva lingurite
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri mix de condimente pt.bruschete sau putin cimbru uscat/oregano/busuioc

Mod de preparare

Luam aluatul de pizza decongelat la temperatura camerei si il ungem bine cu ulei de masline si unt.

Apoi presaram pe o parte a aluatului sare, boia si mixul pt.bruschete.

Pe cealalta parte presaram parmezanul si usturoiul.

Taiem cu o forma ondulata pe margini bentite lungi de aluat si le rascucim apoi.

Le asezxam pe hartie de copt intr-o tava si le bagam la cuptorul incins la 200 g C cateva minute pana se rumenesc putin.Se scot si se servesc cu amicii la o bere sau cu sos de rosii picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kind of Crostini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza Hawai

Postat de panacris

Pizza Hawai

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul...

Citeste continuarea

Pizza cu blat Good Food

Postat de gurita_ta2005

Pizza cu blat Good Food

Intr-un castron inalt, punem faina,drojdia, malaiul si sarea mare. Punem uleiul de masline, treptat punem apa si amestecam usor pana devine un aluat moale, se acopera si se da deoparte 15...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2013, 19:25
la 24.01.2013, 19:33
numai bune de rontait
la 24.01.2013, 19:35
Mmm vreau sa rontai si eu cateva
la 24.01.2013, 19:36
la 24.01.2013, 19:40

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking