Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai multLahmeh beajin si batata bi kezbera
Postat de ramo_cata
Citeste continuarea
O lipie arabeasca umpluta cu carne tocata de vitel, foarte buna!
Ingrediente
Mod de preparareCarnea de vitel se toaca, apoi se amesteca cu ceapa mixata bine la robot. Se condimenteaza dupa gust. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se inabuseste carnea, amestecand din cand in cand. Se adauga treptat cate jumatate de pahar cu apa calduta si se lasa sa scada, pana carnea este moale. Se imparte in 6 parti egale, se umple fiecare lipie cu carne, apoi se ruleaza. Noi le-am mancat calde, cu batata bi kezbera. PS: Ultima poza este cu masa incarcata de bunatati :) alaturi de o carafa mare cu limonada rece :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Lahmeh beajin" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|