Lalele umplute cu crema de branza

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2013 | 9369 vizualizari
Lalele umplute cu crema de branza

Aceasta gustare o vazuse mama intr-o revista si a zis sa incercam si noi. Asa ca pentru masa de Paste am pus in practica si a iesit ceva chiar frumos!

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 sfecla rosie fiarta
  • 300 gr branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita unt
  • 1 catel de ustuoi
  • 4 fire marar verde
  • 1 ceapa verde cu 6 cozi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste.
Cand sunt fierte le trecem pe sub jetul de apa si le curatam de coaja.
Intr-o cratita punem la fiert putina apa si sfecla taiata bucatele.
Cand da in clocot, dam focul la mic si punem ouale acolo si le lasam pana prin o culoare usor rozalie, apoi le scoatem cu o paleta si le lasam sa se raceasca.

Intr-un bol punem branza facuta bucatele.
Adaugam untul, smantana si frecam cu o furculita pana devine pasta.
Curatam usturoiul si il pisam, iar mararul verde il spalam si il tocam marunt.
Incorporam si acestea in crema de branza, apoi dam gust cu sare si piper.

Cand ouale s-au racorit, le taiem in doua pe lungime, scoatem galbenusurile si le umplem cu crema de branza.
Spalam ceapa verde, o asezam pe un platou si punem cate un ou in varul fiecarei cozi.
Dam la rece apoi servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lalele umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (73)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!

Retete similare

Cartofi noi cu kaizer la cuptor

Postat de mirela0911

Cartofi noi cu kaizer la cuptor

Se curata cartofii, se taie in bucati potrivit de mari (depinde cat sunt de mari cartofii) si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti se scurg de apa si se lasa deoparte....

Citeste continuarea

Aperitiv scoici din foietaj umplute cu branza

Postat de CameliaComan

Aperitiv scoici din foietaj umplute cu branza

Spalam branza si o taiem in cubulete potrivite. Aluatul de foietaj trebuie sa fie decongelat. Pudram masa de lucru cu putina faina. Asezam aluatul si il intindem putin cu un sucitor. Pentru a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2013, 12:11
ce super sunt
la 12.05.2013, 12:12
Foarte frumos si de efect !
la 12.05.2013, 12:13
minunate
la 12.05.2013, 12:13
la fel am facut si eu cu mama de Paste ) tot intr-o revista a vazut si ea...insa nu mi-au iesit pozele destul de clare si n-am mai pus reteta....foarte frumoase v-au iesit!!!
la 12.05.2013, 12:21
Rocsiiiiii ce lalele frumose ai facut! Vreau si eu unaaaa!

Vezi toate comentariile (73)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking