Langosi cu branza si cascaval

Postat de pity19 in Aperitive / Garnituri
17 Noi 2014 | 6126 vizualizari
Langosi cu branza si cascaval

Ingrediente

  • 650 gr faina
  • 40 gr gr drojdie
  • lapte cald
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • sare
  • zahar
  • 1 galbenus de ou
  • branza sarata
  • cascaval

Mod de preparare

Amestecam faina cu sarea , drojdia o dizolvam in putin lapte cald , impreuna cu zaharul ; Adaugam uleiul , galbenusul ; Framantam , daca mai este nevoie de lapte se poate adauga pana cand obtinem un aluat pufos si care sa nu se lipeasca de mana ;

Acoperim castronul cu un prosop curat si dam la loc cald timp de 30 minute , pana isi dubleaza volumul ;

Dam branza si cascavalul pe razatoare ; Punem branza peste cascaval si amestecam ; 

Rupem o bucata de aluat , intindem cu sucitorul foaie subtire , dam forme de care dorim , punem cate 1-2 lingura de umplutura , doar pe o parte a aluatului , lipim ; 

Dam o tigaie cu ulei la incins ; Cand acesta a incins adaugam langosii la rumenit frumos pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie!

In acest fel continuam si cu restul aluatului ;

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Langosi cu branza de burduf si marar

Postat de RODIMUR

Langosi cu branza de burduf si marar

Pentru aluat, se pune făina, amestecată cu sarea, în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și acolo se pune drojdia mărunțită, cu zahărul. Se...

Citeste continuarea

Langosi cu branza sarata

Postat de rocsi_1612

Langosi cu branza sarata

Aluatul: Laptele il punem pe foc intr-un ibric pana devine caldut. Intr-un bol, punem drojdia, zaharul, putin lapte caldut, o lingura de faina si le amestecam bine. Lasam cam 15 minute sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2014, 23:29
la 18.11.2014, 06:39
Bune!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking