Lasagne cu paste,ciuperci si legume

Postat de diaconta in Lasagna
28 Ian 2013 | 6992 vizualizari
Lasagne cu paste,ciuperci si legume

Cred că merge o mâncare mai uşurică.Nouă ne-a plăcut foarte mult,ca să nu mai spun de culorile frumoase din farfurie.Super!!!!

Ingrediente

  • Foi de lasagne (cam 20 buc am folosit eu)
  • Paste spirale 150 g
  • 150 g galbiori din conserva (ciuperci)
  • Brocolli
  • Amestec mexican de legume (morcovi,mazare,ardei rosu,boabe de porumb)
  • 3 linguri smântâna
  • 400 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 50 g crema branza Philadelphia
  • 200 g cascaval mozzarella
  • Sare,piper,nucsoara
  • unt

Mod de preparare

Pastele le-am fiert de jumatate.La fel si brocolli.

Ciupercile(mie imi plac foarte mult galbiorii) le-am calit cu putin unt si legumele.

La urma am adaugat si brocolli.

Peste amestecul de legume,am pus smântâna amestecata cu laptele si amidonul si crema Philadelphia.

Am condimentat foarte bine.

Am amestecat pastele cu legumele si ciupercile.

Am uns un vas ceramic cu unt si am asezat un strat de foi de lasagne.Apoi pastele cu legume,iarasi foi de lasagne.Ultimul strat sa fie de paste.

Deasupra am razuit cascavalul.

Am pus la cuptor pâna s-au rumenit si s-au patruns si foile de lasagne.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne cu paste,ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Lasagna cu carne

Postat de simona72

Lasagna cu carne

Ceapa se spala si se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline. Carnea tocata se adauga peste ceapa si se caleste impreuna, amestecand intr-una in carne pana se desface si nu mai este...

Citeste continuarea

Sparanghel in foi de Lasagne

Postat de cris2711

Sparanghel in foi de Lasagne

1. Sparanghelul se curata de coaja si se pune intr-o oala cu apa clocotita .Se adauga si putina sare.La foc mediu se fierbe 10-15 minute.Apoi se scoate din oala si se scurge pe un prosop de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2013, 21:50
Uaaaa, finally...
la 28.01.2013, 21:53
Gustoasa,colorata si de aspect nu mai vorbesc!
la 28.01.2013, 22:01
foarte buna
la 28.01.2013, 22:03
ma duc putin mai sus )
la 28.01.2013, 22:06
buna buna

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking