Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata

Postat de Trombotik in Mancaruri cu carne
3 Oct 2012 | 4418 vizualizari
Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc afumata
  • 2 dovlecei potriviti
  • 300 gr ciuperci
  • 2 ardei grasi rosii
  • ulei
  • Punga Magica pentru legume la cuptor

Mod de preparare

Legumele se spala si se taie conform instructiunilor de pe Punga Magica. Se pun in Punga Magica si se baga la cuptor.

Carnea de porc se taie bucati potrivite si se pune intr-o tava. Se adauga putin ulei si se maseaza pe ambele parti. Sare nu se mai adauga deoarece carnea este afumata. Se poate folosi si carne de porc proaspata, iar pe aceasta se adauga sare si ce condimente mai doriti. Se baga carnea la cuptor si se lasa cam 40-50 de minute. Legumele sunt delicioase alaturi de carnea afumata si de o salata verde.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cartofi cu smantana, cascaval si carnati

Postat de mirela0911

Cartofi cu smantana, cascaval si carnati

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Se curata de coaja, apoi se taie in cubulete potrivite. Separat, se bat...

Citeste continuarea

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Incingem uleiul de floarea soarelui intr-o oala, punem apoi carnea de pui, ceapa, condimentele, patrunjelul si rosiile, amestecam bine si lasam pe foc aproximativ 5 minute. Punem apoi apa cat sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.10.2012, 16:24
mmmm, imi place
la 03.10.2012, 18:31
la 03.10.2012, 18:52
bune
la 03.10.2012, 19:01
Place
la 03.10.2012, 19:06
imi place

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking