Legume pane la Hot-pan

Postat de alinutzika in Mancaruri de legume
3 Aug 2011 | 11576 vizualizari
Legume pane la Hot-pan

Ingrediente

  • vinete
  • dovlecei
  • conopida (eu am pus cate o leguma de fiecare fel)
  • oua (puneti aproximand cantitatea de legume )
  • 2 linguri faina
  • sare, piper, vegeta, usturoi granulat, marar uscat

Mod de preparare

Se curata legumele. Conopida se fierbe vreo 10 minute. Vinetele se pun la copt pe plita aprox. 5 minute, dupa care se taie toate legumele sub forma dorita si se condimenteaza cu sare si piper, pe ambele parti.
Se bat ouale, apoi se adauga condimentele si faina. Se dau pe rand toate legumele prin compozitie si se asaza in tigaia unsa cu ulei. Lasati ceva loc intre ele, sa nu stea lipite, altfel se lipeste si oul si nu e prea bine (asa am patit eu).
Dupa ceva timp le intoarceti pe partea cealalata. Sunt foarte bune si mult mai sanatoase decat cele prajite in baie de ulei.
Serviti-le cu salata de rosii sau mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume pane la Hot-pan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Conopida cu branza albastra si fistic

Postat de panacris

Conopida cu branza albastra si fistic

Conopida curatata, desfacuta buchetele, spalata se pune la fiert in apa rece, cca. 1000 ml, cu o lingura de sare la foc mic, semiacoperit cca. 30 de minute, sau la Crock Pot cca. 90 minute pe...

Citeste continuarea

Naut cu ciuperci brune si sos de rosii

Postat de oanapl

Naut cu ciuperci brune si sos de rosii

Se spală și se usucă ciupercile cu un prosop absorbant și se taie felii. Se pun la călit într-o tigaie, într-o lingură de ulei de măsline și se lasă să fiarbă la foc uite...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2011, 08:14
bune bune
la 04.08.2011, 08:16
Arata bine
la 04.08.2011, 10:47
bune
la 04.08.2011, 10:47
super
la 04.08.2011, 12:05
bune

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking