Macaranosalata

Postat de doralinda72 in Farfalle
24 Dec 2012 | 4044 vizualizari
Macaranosalata

E o reteta foarte usor de facut si o gustare foarte buna pe mesele de sarbatoare, si nu numai!

Ingrediente

  • 250 gr paste fundite
  • 200 gr branza gouda
  • 200 gr branza milner ( e o branza de culoare galben inchis- portocaliu) mai dulce
  • 200 gr iaurt grecesc ( sau un iaurt mai gros)
  • 150 gr mazare
  • 200 gr jambon felii mai groase
  • 2-3 morcovi fierti
  • 150 gr porumb ( o cutie de porumb din comert)
  • 200 gr maioneza
  • 2 linguri mustar
  • ketchup cat sa coloreze compozitia in roz
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Taiem branzeturile, jambonul si morcovii in cubulete mici, pastele sa fie fierte (nu prea mult) cu putina sare, apoi le strecuram si punem totul intr-un bol unde amestecam toate ingredientele, daca mai e nevoie, puteti sa mai adaugati iaurt si maioneza, important e sa fie aceiasi cantitate din amandoua! Se lasa putin la frigider si se serveste rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaranosalata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Farfalle la tigaie

Postat de mihaelar63

Farfalle la tigaie

Fierbeti pastele in apa si sare  ,,a la dente ''. Caliti usor salamul , sunca feliate , ardeii taiati cuburi si prazul maruntit  in ulei . Turnati farfallele peste mezelul si...

Citeste continuarea

Fundite cu ciuperci si sos de smantana

Postat de gurita_ta2005

Fundite cu ciuperci si sos de smantana

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa sa fiarba cat scrie pe cutie. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline.Cand se inmoaie se adauga kaizerul taiat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.12.2012, 14:54
ce bine suna si ce bine si arata
la 24.12.2012, 15:09
e buna!!!
ptr ca imi lipsesc diferite mancaruri pe care as fi vrut sa le am asa cum e la noi in tara, compensez cu alte retete!
la 24.12.2012, 16:48
la 24.12.2012, 16:53
Super salatica
la 24.12.2012, 17:25

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking