Ingrediente
- 1 macrou cca. 250 g (curatat si fara cap)
- 100 ml apa
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- Sos
- 1 lingura de mustar
- 1 lingura ulei masline
- piper
- zeama de la 1/2 lamaie
- 1 lingura cu capere
Mod de preparare
Mai intai am decongelat macroul, l-am curatat de intestine, apoi l-am portionat in bucatele potrivite. Am pus bucatelele de macrou intr-un vas de yena, am presarat sare si ulei de masline si am adaugat apa, am dat vasul la ciuptor pentru cca 35 min, la foc mediu.
Separat am amestecat mustarul, uleiul de masline, am adaugat zeama de lamaie si piper si la final caperele. Scoatem macroul din cuptor si adaugam sosul de mustar, introducem din nou vasul in cuptor cca 10 min.
Se serveste cu bucati de lamaie, este bun atat cald, cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|