Mamaliga la cuptor cu diverse

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
17 Oct 2014 | 17497 vizualizari
Mamaliga la cuptor cu diverse

Daca tot am achizitionat una alta,de la Targul de bunatati nu se putea sa nu le combin asa pe gustul meu...

Ingrediente

  • Pentru mamaliga
  • 500 ml apa
  • 200 g malai
  • sare
  • Pentru ''diverse''
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana 40 % grasime
  • 150 g branza burduf
  • 70 g sunculita afumata
  • 130 g muschiulet afumat
  • 1 ou

Mod de preparare

Mai intai taiem sunca in bucatele mici si muschiuletul in felioare.

Branza de burduf,untul si smantana le amestecam bine. Pregatim un vas cu hartie de copt.Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand incepe adaugam malaiul si lasam sa fiarba,la final punem sunculita in mamaliga.

Apoi asezam in vasul cu hartie de copt,un strat de mamaliga,un strat de branza amestecata cu unt si smantana,un rand de muschiulet,apoi mamaliga si deasupra restul de branza si muschiulet.Deasupra batem bine un ou si-l turnam peste.Dam vasul la cuptor pentru cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor cu diverse" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Hamburger

Postat de Constelatialeu

Hamburger

Mai intai amestecam carnea de porc cu carnea de vita, adaugam sarea, piperul, mustarul si ketchup si omogenizam. Formam hamburgerul il asezam pe o tava si il dam ca frigider pentru aproximativ 2...

Citeste continuarea

Chiftele cu cartofi la cuptor

Postat de Ksenya

Chiftele cu cartofi la cuptor

Toate ingredientele de la chiftele se trec prin masina de tocat, se adauga oul si se amesteca, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se lasa la rece pentru 30 minute. Intre timp curatam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2014, 19:18
prezent la bunatatea asta
la 17.10.2014, 19:18
Diversele imi plac tare
la 17.10.2014, 19:22
Vin la masă
la 17.10.2014, 19:23
Cleme deschide usa ca vin repede !
la 17.10.2014, 19:33

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking