Mamaliga la cuptor cu diverse

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
17 Oct 2014 | 17454 vizualizari
Mamaliga la cuptor cu diverse

Daca tot am achizitionat una alta,de la Targul de bunatati nu se putea sa nu le combin asa pe gustul meu...

Ingrediente

  • Pentru mamaliga
  • 500 ml apa
  • 200 g malai
  • sare
  • Pentru ''diverse''
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana 40 % grasime
  • 150 g branza burduf
  • 70 g sunculita afumata
  • 130 g muschiulet afumat
  • 1 ou

Mod de preparare

Mai intai taiem sunca in bucatele mici si muschiuletul in felioare.

Branza de burduf,untul si smantana le amestecam bine. Pregatim un vas cu hartie de copt.Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand incepe adaugam malaiul si lasam sa fiarba,la final punem sunculita in mamaliga.

Apoi asezam in vasul cu hartie de copt,un strat de mamaliga,un strat de branza amestecata cu unt si smantana,un rand de muschiulet,apoi mamaliga si deasupra restul de branza si muschiulet.Deasupra batem bine un ou si-l turnam peste.Dam vasul la cuptor pentru cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor cu diverse" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftele in sos de maioneza cu iaurt si ceapa rosie

Postat de merisor67

Chiftele in sos de maioneza cu iaurt si ceapa rosie

Trebuie să pregătim mai întâi ceapa roșie care trebuie să stea câteva ore bune în oțet cu apă și sare. Ideal ar fi să o lăsăm de seara până a doua zi,...

Citeste continuarea

Piept de pui cu sos de gorgonzola

Postat de sufletista

Piept de pui cu sos de gorgonzola

Pieptul de pui il spalam dupa care il stergem cu servetele, il taiem in felii nu foarte subtiri ca pentru snitele. Intr-un bol adaugam condimente dupa gust, amestecam cu o lingura ulei si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2014, 19:18
prezent la bunatatea asta
la 17.10.2014, 19:18
Diversele imi plac tare
la 17.10.2014, 19:22
Vin la masă
la 17.10.2014, 19:23
Cleme deschide usa ca vin repede !
la 17.10.2014, 19:33

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking