Ingrediente
- malai,
- sare,
- 1l apa,
- unt,
- telemea de oi,
- kaizer,
- oua,
- cascaval.
Mod de preparare
Pentru inceput vreau sa va informez ca gramajul este optional in functie de numarul de persoane si de gusturi.
Pentru inceput pregatim o mamaliga nici moale dar nici prea tare pentru a putea fi intinsa usor. Apoi pregatim un vas termorezistent pe care il ungem cu unt si asezam un strat de mamaliga calda, peste care asezam bucatele de unt, telemea de oi framantata si kaizer. Mai asezam un strat de mamaliga, apoi unt, telemea si kaizer, iar la final intindem inca un strat de mamaliga peste care spargem cateva oua.
Bagam vasul la cuptor si il lasam pana se coace foarte bine si apoi il scoatem ,iar cand este fierbinte radem cascaval . De preferat sa se serveasca cald, dar merge si rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga taraneasca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|