4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
o mancare usoara si gustoasa,atat calda cat si rece
Ingrediente
Mod de preparareSe pune apa la foc cu sare sa fiarba,apoi se pune faina de malai si se amesteca bine, se lasa sa fiarba bine Se pun cubulete de unt intr-un vas mai inalt si nu foarte lat,apoi se pune un strat de mamaliguta, unul de branza, apoi iar mamaliguta si cascaval din nou mamaliguta si cascaval si la final se pune mamaliguta si se presara cascaval desupra. Se da la cuptor pentru 15 minute la 180 grade Se serveste cu feliute de slanina prajita si muraturi cine doreste Asa se facea mamaliguta topsita la bunica la tara (fara cascaval se punea numai branza) si era minunata o mancare usoara si gustoasa atat calda cat si rece Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga topsita" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de gurita_ta2005
Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija...
Citeste continuareaPostat de Patricia_Iordache_79
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii subtiri. Ii punem intr-o tigaie in care am incins uleiul. Dupa aproximativ 5 minute, adaugam kaiser-ul taiat cubulete. Amestecam si lasam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|