Mamaliguta dulce

Postat de lia in Dulciuri
18 Mar 2010 | 6529 vizualizari
Mamaliguta dulce

Pentru toti cei care adora mamaliga si nu numai...o cina usoara si deosebit de gustoasa.

Ingrediente

  • 400g mamaliga fierbinte
  • 200g branza dulce
  • 100g curmale fara samburi
  • 1 lingura miere de albine
  • 100g zahar
  • 150g smantana
  • 50g unt

Mod de preparare

Maruntim curmalele si lasam cateva si sub forma de felii pentru decor.

Ungem cu unt o  tava mai mica de chec, intindem jumatate din cantitatea de mamaliga, presaram branza,cateva linguri cu smantana, zaharul si bucatelele de curmale. Acoperim cu restul de mamaliga, punem si smantana ramasa si dam la cuptor pentru 20’.

Se lasa putin la racorit, se rastoarna pe un platou si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Copanele de pui, cu rosii si ardei grasi

Postat de RODIMUR

Copanele de pui, cu rosii si ardei grasi

Se curăță bine și se spală copănelele. Apoi se condimentează pe toate fețele cu: sare, piper și boia de ardei dulce, iar după câteva minute se pun în cratiță și se...

Citeste continuarea

Ficatei de pui cu usturoi si mamaliguta

Postat de AdrianUdrea

Ficatei de pui cu usturoi si mamaliguta

Preparare ficatei de pui. Se curata ficateii de pui, se spala si se tin in lapte 10-15 minute, pentru a se fragezi, dar si pentru a se coagula sangele. Se scurg bine, se tamponeaza cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2010, 14:38
Mmmmm, bun ,bun! Depinde de gusturi, dar mie imi place . Bine ai venit in randul bucatarasilor!
la 18.03.2010, 20:33
asa e , depinde de gusturi; eu prefer mamaliga cu branza veche , sarata ; cea prezentata de tine arata de nu se poate!
la 12.04.2010, 10:40
o si pun la favorite

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking