Ingrediente
- carnati afumati
- branza burduf
- ou
- 1 cana malai
- 3 cani apa
- sare
Mod de preparare
Punem intr-un ceaun o cana malai,3 cani apa rece,sare dupa gust si amestecam pana incepe sa fiarba si dupa,din cand in cand,pana e gata mamaliga.
Intre timp taiem feliute carnatul afumat si il prajim in ulei(sau untura).
Branza de burduf o zdrobim bine cu o furculita.
Ungem un vas de yena (sau ce vas bagati in cuptor)cu unt sau margarina,punem un strat de mamaliga,peste feliile de carnat,iara mamaliga,peste branza de burduf,iara mamaliga si in mijloc cu o lg.umeda facem o gropita si asezam sa stea comod...un ou...sau mai multe daca e vasul mai mare.
Bagam la cuptor pana se coace oul,scoatem ,lasam sa se raceasca putin,portionam si servim cu smantana.
Sa aveti pofta!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta imbunatatita si etajata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (39)
|