Mancare cu mazare verde, praz si carne de porc

Postat de mihaelar63 in Porc
31 Mar 2019 | 4394 vizualizari
Mancare cu mazare verde, praz si carne de porc

Nimic foarte complicat, doar o mancarica gustoasa, asa de toata ziua. Nota aparte a fost data de sosul meu minune aromat  https://www.bucataras.ro/retete/sos-minunat-pentru-marinat-carne-dupa-model-ardelenesc-89964.html care mi-a ramas din ziua anterioara.

Ingrediente

  • 700 gr carne porc Mangalita
  • 500 gr mazare verde [congelata ]
  • 200 ml sos minunat - https://www.bucataras.ro/retete/sos-minunat-pentru-marinat-carne-dupa-model-ardelenesc-89964.html
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 bucata mica praz verde
  • 1 ardei rosu kapia
  • 1 foaie dafin proaspata
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

  1.  Carnea se spala si se taie cuburi potrivite.
  2. Prazul se spala se taie in doua si se feliaza.
  3. Decongelati la temperatura camerei mazarea verde.
  4. Ardeiul Kapia se spala si se taie marunt.
  5. Intr-o cratita teflonata se soteaza usor prazul si ardeiul rosu.
  6. Se aduga carnea si se prajeste si ea pana incepe sa devina albicioasa.
  7. Se sareaza si se pune sosul aromat cu rosii si foaia de dafin.
  8. Fierbeti inabusit pana carnea este patrunsa.
  9. Daca este nevoie in timpul fierberii adugati cate putina apa.
  10. Cand carnea este fiarta se pune si mazarea verde.
  11. Fierbeti mazarea verde respectand instructiunile de pe ambalaj. In general 10 minute este suficient.
  12. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  13. La servire adaugati patrunjel verde [pentru prospetime ].

                                      Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu mazare verde, praz si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Postat de panacris

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Iata cum se prepara Reteta de friptura de porc cu roade de toamna Carnea se taie bucățele și se pune la gătit împreună cu ceapa prăjită cca. 120 de minute la foc mic,sau slow cook,...

Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker

Postat de gurita_ta2005

Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker

Bucatile de carne se condimenteaza,se pun pe rand la prajit in multicooker, se seteaza la functia Fry, se pune ulei de masline si rumenim usor pe rand bucatile de carne (atentie sa nu le ardeti)....

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2019, 13:37
Adauga comentariu...
la 31.03.2019, 13:45
buna buna
la 31.03.2019, 13:52
O portie de carne va rog si doua boabe de mazare, sunt la dieta
la 31.03.2019, 14:05
Iau eu prazul și restul de mazăre ce rămâne de la Cleme )
la 31.03.2019, 14:08
buna mancarica!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking