Mancare de ardei copt cu aripioare

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
8 Mai 2011 | 9229 vizualizari
Mancare de ardei copt cu aripioare

Venea recolta urmatoare si nu terminam ardeiul din congelator :))

Ingrediente

  • 600 g ardei capia, copt
  • aripi de pui
  • 2 cepe 
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 3-4 catei de usturoi, mari
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 frunze de dafin
  • ulei

Mod de preparare

Aripile de pui se oparesc in apa clocotita, apoi se pun la calit in putin ulei cu apa. Se adauga ceapa si morcovul taiate rondele fine, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Adaugam  foile de dafin, sare si piper. Rosiile in bulion se toaca marunt si se pun in mancarica, lasand sa mai fiarba la foc mic cca. 10 minute.

Ardeiul copt curatat de coaja , se taie in fasii , apoi se adauga in mancarica, impreuna cu usturoiul taiat rondele. Lasam sa mai dea 3-4 clocote, apoi oprim focul si adaugam verdeata tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei copt cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza dulce cu carnati afumati

Postat de merisor67

Varza dulce cu carnati afumati

Am pregatit intai carnatii la cuptor. Eu ii pun pe gratarul cuptorului si sub gratar pun o tava cu apa si ii pregatesc asa cam 20 minute la 180 grade.  Varza spalata si scursa am...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne si ciuperci

Postat de cristeena20

Sarmale cu carne si ciuperci

- Varza se scobeste de cotor : punem o oala cu apa la fiert si cand da in clocot adaugam sare si putin otet, apoi oparim frunzele, desfacandu-le din capatana foaie cu foaie. Se oparesc cca 3-4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2011, 11:01
te exploateaza costel,numai la bucatarie te tine
la 08.05.2011, 11:04
Ziua, dar seara....
la 08.05.2011, 11:07
la 08.05.2011, 11:12
Edy, tu aplauzi reteta, sau comentariul?
la 08.05.2011, 12:07

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking